ET HELT EKKOSYSTEM TIL DATA OG APPLIKATIONER I SKYEN, ON-PREMISE ELLER HYBRID

Microsoft Data Platform

pexels-suomi-photography-2024881-scaled
partner-logo-microsoft

De fleste virksomheder bruger allerede Microsofts produkter til en vis grad, alt fra at bruge Windows eller Active Directory til at bruge maskinlæringstjenester i Azure. Microsoft har foretaget store investeringer i skyen de seneste år, men investerer stadig massivt i deres hybride og lokale løsninger, der forsøger at skabe en sikker og problemfri oplevelse.

De dele, der udgør Microsofts dataplatform, er en masse produkter og tjenester såsom Azure Synapse, Azure Data Factory, Azure SQL, Cosmos DB, Microsoft Purview, SQL Server 2022, SSIS, SSAS og meget mere.

Men det er også infrastrukturen og platformen sammen med den velkendte Office-pakke, de fleste virksomheder bruger, der hjælper med at forbinde alle brikkerne sammen på en sikker og nem måde.

Random Forest har et langt forhold til Microsoft og arbejder tæt sammen med både sælgere og specialister for at give enhver person og enhver organisation på planeten mulighed for at opnå mere.

Har du frågor och vill bli kontaktad av oss på Random Forest?

sqlserver Background Removed

On-Premise

Med basen i SQL Server tilbyder Microsoft en komplet suite af produkter til datastyring ved hjælp af SQL Server-databasen sammen med Integration Services, Analysis Services, Reporting Services og Power BI uden at data forlader dit lokale miljø. SQL Server er også stærkt aktiveret til at arbejde med og udvide sikkert ind i Azure-skyen.

hybrid Background Removed

Hybrid

En af de store fordele ved at bruge Microsoft ekkosystemet er muligheden for at bruge skyens storhed til nogle dele, selvom du af forskellige årsager skal have andre dele on-premise. SQL Server forbinder og arbejder problemfrit med skyen på en sikker måde, hvilket giver dig fuld kontrol over, hvor data gemmes og behandles.

Azure

Azure Cloud

Microsoft har foretaget store investeringer i deres cloud-platform de seneste år. At kunne håndtere både store data og streaming data sammen med de nyeste analyseværktøjer samt at integrere dataanalyse i forretningsapplikationer på tværs af en organisation på en nem og sikker måde har vist sig at være en stor forretningsmulighed.

Azure

The Microsoft Data Estate

Et godt fundament med en veldesignet dataplatform er grundlaget for en vellykket digitaliseringsrejse. Vi ønsker at hjælpe vores kunder med at få en konkurrencefordel ved at vende både interne og eksterne data til maksimal forretningsværdi i alle processer. Data skal ikke kun bruges til analytiske forespørgsler og rapportering til topledelsen, men også være en del og hjælpe med at optimere forretningsprocesser på tværs af organisationen. At have et solidt fundament i Microsoft gør dig i stand til ikke kun at skabe strategiske og operationelle indsigter, men også omdanne dem til automatiserede handlinger. Microsoft leverer en sikker infrastruktur, færdige tjenester, muligheden for at bygge brugerdefinerede applikationer samt limen til at få alt til at fungere sammen.

Tal med en af ​​vores eksperter!

Kontakt os for at høre om der er noget vi kan gøre for dig!

Siden starten har vi hos Random Forest arbejdet hundredtusindvis af timer med Data & AI på Microsofts platform. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du vil vide mere!