Power BI og MS Teams indlæg

Power BI og Microsoft Teams

 

Hvis I som mange andre virksomheder bruger Microsoft Teams og også arbejder i fællesskab om at analysere eller forecaste med data, så er der godt nyt. Der er i Januar 2023, kommet en opdatering til Power BI integrationen i Teams og det gør det nu endnu nemmere at dele rapporter og indsigter med dine kollegaer.

Du kan dele Power BI-rapporter og dashboards i Teams-kanaler, så alle kan se og samarbejde om dataene. Du kan også bruge Teams-funktioner som kommentarer og @-mentions til at samarbejde og diskutere rapporter og data.

For at komme i gang skal du først oprette en Power BI-konto og derefter integrere den med Teams. Derefter kan du dele rapporter og dashboards med dine kolleger ved at indsætte dem i en Teams-kanal.

Når du har delt en rapport eller et dashboard, kan du og dine kolleger interagere med dataene ved at tilføje kommentarer, stille spørgsmål eller anvende @-mentions. Dette gør det nemmere at samarbejde om dataanalyse og beslutningstagning.

Så kort og godt, Power BI i Microsoft Teams gør det nemt for dig at samarbejde med dine kolleger om data og træffe datadrevne beslutninger.

Er i endnu ikke kommet i gang med at analysere data eller mangler hjælp til at komme i gang med et BI-projekt eller Power BI så kontakt Random Forest til en uforpligtende snak om hvordan vi måske kan hjælpe jer. I kan også læse mere på vores hjemmeside her

microsoft-teams-logo-EA3C0316D6-seeklogo_com_-2 power-bi-icon-logo-E1B451ED39-seeklogo_com_-2

 

Har du frågor och vill bli kontaktad av oss på Random Forest?