Partners

Konsulenter indenfor et førende værktøj og system indenfor Business Intelligence,
Data Management, Machine Learning og Data Science.
Image 1
Snowflake_Logo
aimplan logo
databricks-logo
Alteryx_logo

Microsoft
Data Platform

De fleste virksomheder bruger allerede Microsofts produkter til en vis grad, alt fra at bruge Windows eller Active Directory til at bruge maskinlæringstjenester i Azure. Microsoft har foretaget store investeringer i skyen de seneste år, men investerer stadig massivt i deres hybride og lokale løsninger, der forsøger at skabe en sikker og problemfri oplevelse.

partner-logo-microsoft
snowflake-data-platform

Snowflake
Data Cloud

Snowflake Data Cloud er mere end blot en platform til data. Det er et globalt netværk, hvor tusinder af organisationer mobiliserer data med næsten ubegrænset skala, samtidighed og ydeevne.

Databricks
Lakehouse Plattform

Databricks kombinerer Enterprise-funktionalitet med innovationerne fra open source, hvilket muliggør databehandling i stor skala. Data science med store datamængder forenkles og fremskyndes. ML-livscyklussen fra forsøg til produktion standardiseres.

Marketecture-min
Alteryx-APA

Analyseværktøjet
Alteryx

Få den fleksibilitet, hastighed og transparens, du har brug for i dit analysemiljø med Alteryx APA-platformen. Se, hvordan hvert trin bliver hurtigere og nemmere med Analytic Process Automation, så du kan fokusere på at omdanne data til indsigt.

Budgetter og forecasts med
Power BI

Gør arbejdet med budgetter og forecasts enklere og mere effektivt gennem øget automatisering.

Ved at udvide Power BI med Aimplan kan du optimere processen med budgetter og forecasts.

aimplan-opex