Kraftfulde tjenester til datadrevet vækst

Hos Random Forest hjælper vi virksomheder og organisationer med at skabe datadrevet vækst ved at indsamle, analysere og visualisere data. Ved at udnytte mulighederne i Business Intelligence, Data Management og avanceret analyse kan vi give vores kunder effektive værktøjer, der optimerer driften og øger forretningsværdien.
Services

Data
Management

Dataplatform

Data Warehouse

Data Lake

Data Integration

Lakehouse

Live streaming

Business
Intelligence

Rapportering

Visualisering

Modellering

KPI'er & forretningsregler

Self Service BI

 

Avanceret
Analyse

Kundeanalyse

Lønsomhedsanalyse

Billedgenkendelse

Maskinelæring

Generativ AI

Artificiell Intelligens

Image 24-1

Data
Management

God datakvalitet er grundlaget for intelligent beslutningsstøtte. I dag findes data mange forskellige steder og ofte i store mængder, så det er vigtigt at samle, håndtere og kvalitetssikre alle data på ét og samme sted. Hos Random Forest hjælper vi dig med dette, så du har fuld kontrol over dine interne og eksterne forretningsdata. Vi sørger også for, at du får den teknologi, der passer bedst til din virksomhed – uanset om det er en cloud-baseret platform eller en hybridløsning.

Business
Intelligence

Business Intelligence er en samlebetegnelse for forskellige former for beslutningsstøtte, der hjælper med at omdanne data til information, så virksomheder og organisationer kan træffe bedre beslutninger. Kort sagt handler det om at opnå forretningskritisk indsigt ved effektivt at håndtere, forstå og præsentere data. For at maksimere værdien af en BI-investering mener vi, at beslutningsstøtten skal gennemsyre hele virksomheden – med så meget automatisering som muligt – og bruges til både operationelle og strategiske beslutninger.

Image 26

Avancerad analys

Avanceret analyse indebærer brug af statistiske metoder, machine learning og avancerede algoritmer til at finde mønstre i data, som er svære at opdage selv. De kan bruges til at forudsige kundeadfærd, finde kandidater til mersalg, personalisere hjemmesiden, lave prognoser og meget mere. Hos Random Forest specialiserer vi os i avanceret analyse og har stor erfaring med at hjælpe virksomheder med at få mest muligt ud af deres data – både on-prem og i skyen.

AI-BI-red-2