ALLE TYPER AUTOMATISERET ANALYSE

Analyseværktøjet Alteryx

Data science og ai uden krav om kodning – resultat inden for et par minutter

Analytic-Speed-Alteryx
APA_Data-Quality-and-Preparation

Få den fleksibilitet, hastighed og transparens, du har brug for i dit analysemiljø med Alteryx APA-platformen. Se, hvordan hvert trin bliver hurtigere og nemmere med Analytic Process Automation, så du kan fokusere på at omdanne data til indsigt.

81 % af dataanalytikere er ikke tilfredse med hastigheden af deres analyseproces – Alteryx fjerner fuldstændigt dette problem med superhurtig, brugervenlig Business Intelligence. Ledelsen kan hurtigere træffe databaserede beslutninger, analytikerne kan bruge deres tid bedre og slutbrugerne kan drage fordel af at have alle data lige ved hånden.

Har du frågor och vill bli kontaktad av oss på Random Forest?

Analytisk procesautomatisering der prioriterer forretningsresultater

Alteryx APA-platformen transformerer forretningsresultater ved hurtigt at automatisere analyser og datadrevne forretningsprocesser, der ellers ville kræve en lang række værktøjer og manuel styring. Resultatet er hurtig gevinst og ROI, der kan skaleres op til hele din organisation.

Fra data til indsigt og beslutninger – på nogle få minutter

Analyse, der automatiserer og optimerer forretningsresultater

Alteryx-APA

Samlet platform

En samlet platform til analyse, data science, procesautomatisering, autoML og AI.

Brugervenlig grænseflade

Hundredvis af byggeklodser til automatisering ligger klar til brug – giver hurtigere forretningsresultater og gør uddannelse nemmere.

Stort community

En af de største og mest åbne steder til udveksling af læring og deling af forretningsresultater.

Stor brugergruppe

Dokumenterede forretningsresultater fra mere end 6.000 kunder, herunder 36 % af Global 2000.

Microsoft Starter Kit

Startpakke med skabeloner til at starte din integration med Microsoft Azure og Power BI-pakken. Eksempelvis til unclear matching, erhvervelse af nye kunder og effektivisering af forsyningskæder. Automatiser publicering til Microsoft Power BI.

Alteryx forenkler det forberedende arbejde for hurtigere og bedre analyser

Konsolider dine datakilder i en enkelt platform

Med Alteryx kan du oprette forbindelse til dine vigtigste datakilder, uanset format, for at få indsigt hurtigere. Alteryx APA™ synliggør data, så du kan komme videre med det arbejde, du elsker – analysere data og besvare spørgsmål.

Se de enkelte trin med visuelle workflows

Det kan være en udfordring at finde en fejl eller forklare resultaterne af en kompleks dataproces med regneark. Alteryx gør det nemt med en visuel grænseflade og workflows, der kan gentages.

Mere tid til analyse

Udforsk, forbered og bland datasæt med analytiske byggeklodser gennem den brugervenlige grænseflade. Frigør tid til vigtigere ting som at genkende mønstre og besvare spørgsmål i realtid med indlejret dataprofilering.

Fra data til beslutning – på få minutter

Med Alteryx Designer får du et kraftfuldt analyseværktøj med en enkelt drag and drop-grænseflade. Prøv Analytics og se resultatet på rekordtid.

Download og start en måneds prøveperiode. Omfatter blandt andet:

  • Live demo med Alteryx-eksperter.
  • Forklarende “kom godt i gang”-videoer.
  • Alteryx Community med over 150.000 brugere og tusindvis af løsninger.
APA_Automating-Asset-Inputs