JAG Personlig Assistans – Kund reference

pexels-matthias-zomer-339620

Med en ny BI-infrastruktur, der indsamler og tilgængeliggør organisationens data, er JAG Personal Assistance blevet mere effektiv og kvalitativ i sit arbejde.

JAG er en af ​​Sveriges største private bistandsudbydere til mennesker med udviklingshæmning. Som arbejdsgiver for næsten 4.000 personlige assistenter rundt om i landet og omkring 50 ansatte på hovedkontoret i Stockholm er JAG en admintung virksomhed.

”Det bedste ved Random Forest er, at de har fungeret som en forlængelse af vores organisation. Det er blevet naturligt, at de er en del af os”

– Tim Nilimaa-Svärd, CIO, JAG Personlig Assistans

“Den mest fornøjelige del af projektet har været at se dette blive bygget fra bunden og være en del af hele rejsen, fra indlæsning til rapporter og slutbrugerne.

Men også at kunne se, hvor meget du hjælper med effektivitet og den indsigt, du skaber for forretningen”

– Jacob Björkman, Business Intelligence Consultant, Random Forest

Udfodring

Udfordringen for JAG var, at de havde mange forskellige systemer, der genererede en masse data. De skulle bruge enormt meget tid på manuelt at hente og samle data til nyttige rapporter og analyser.

I årenes løb var der blevet lavet utallige excel-ark med vigtig information, som fortjente en bedre skæbne. De ønskede at finde en passende BI-infrastruktur, der nemt kunne give dem relevant information til de rigtige personer i organisationen.

Løsning

Med Random Forests hjælp blev der udviklet en analyseløsning bestående af en dataplatform, hvor data læses ind i Azure Data Lake, til en Azure SQL-server og derefter til en analysekube bygget i Power BI.

Alt er samlet og tilgængeligt ét og samme sted.

Forretningsmæssig fordel

Forretningsgevinsten for JAG har været, at de har automatiserede flows, der tidligere var manuelle, de har et godt overblik, altid korrekte og opdaterede tal og at de nu kan bruge deres tid på at arbejde mere kvalitativt.

Dagene med tidskrævende copy-pating i Excel er forbi, og risikoen for menneskelige fejl er minimeret.

I dag har de alle oplysninger automatisk opdateret direkte i Power BI, det eneste system de har brug for.

Har du frågor och vill bli kontaktad av oss på Random Forest?