Business Intelligence

Business Intelligence er en samlebetegnelse for forskellige former for beslutningsstøtte, der hjælper med at omdanne data til information, så personer, virksomheder og organisationer kan træffe bedre og mere informerede beslutninger. Kort sagt handler det om at opnå forretningskritisk indsigt ved effektivt at håndtere, forstå og præsentere data.

BI-2

Lad BI gennemsyre
hele virksomheden

Traditionelt har Business Intelligence været brugt til planlægning, budgettering og opfølgning på forretningsmål. Men for at maksimere værdien af en BI-investering mener vi, at beslutningsstøtten skal gennemsyre hele virksomheden – med så meget automatisering som muligt – og bruges til både operationelle og strategiske beslutninger.

Det er også vigtigt, at beslutningsstøtten følger med og opdateres i takt med, at organisationen udvikler sig. Det giver dig mulighed for at reagere hurtigt på ændringer og sikrer, at dine data omdannes til aktuel indsigt for alle organisationen.

Image 26

Nye mulighederi skyen

Mange virksomheder vælger at have deres BI-løsning i skyen, hvilket giver en række fordele. Du slipper for at tage dig af hardware, licenser og opgraderinger og kan desuden reducere omkostningerne, da ressourcerne deles med andre virksomheder. Desuden tilbyder skyen sikker opbevaring og adgang til forretningsoplysninger, uanset om du arbejder mobilt eller fra kontoret.

Skyen giver også helt andre muligheder for at behandle store mængder data, hvilket gør din beslutningsstøtte hurtigere og mere effektiv. Hos Random Forest bruger vi de største cloud-udbydere, som f.eks. Microsoft Azure.

Sådan kan vi hjælpe dig

Hos Random Forest hjælper vi dig med at bruge data som beslutningsstøtte til at få størst mulig værdi af din virksomhed. Tænk stort – start småt er vores ledende princip. Vi skaber en løsning, hvor du får direkte forretningsmæssige fordele af din beslutningsstøtte. Med en skalerbar og fleksibel infrastruktur kan du gradvist udvide din løsning til at dække de fleste eller alle dele af din virksomhed.

Vi hjælper dig med at skræddersy en BI-løsning, uanset om du vælger at have alt i skyen eller foretrækker en hybridløsning.BUSINESS INTELLIGENCE

BI Roadmap

Lav en klar arbejdsplan for at få maksimal værdi ud af din investering i Business Intelligence i skyen. Du får også en plan for, hvordan du bygger en dataplatform, der er sikker, nem at udvikle og så billig som muligt at administrere.
BUSINESS INTELLIGENCE

BI Cloud

Test Business Intelligence i skyen med vores BI Cloud-pilotpakke. For en fast pris har du mulighed for at vurdere, hvordan Business Intelligence kan skabe værdi i en afgrænset del af din virksomhed.

Download vores strategiguide til en investering i Business Intelligence

Optimera-BI-strategi