SKALERBAR PILOTINSTALLATION AF BUSINESS INTELLIGENCE MED CLOUD-BASERET DATAPLATFORM TIL DRIFT OG EVALUERING

BI Cloud Startpakke

Business-in-cloud-3
HS-clodbi

Systemer til Business Intelligence er i dag kraftfulde og intuitive værktøjer, ikke mindst med Microsoft Power BI. Men for at kunne udnytte visualiseringskraften og muligheden for at få overblik over detaljer, kræves naturligvis korrekte grundlæggende data. Hvis Power BI er dit instrumentbræt, bliver Azure din motor med data som brændstof.

Vi udvikler ud fra devisen Tænk stort – start småt! På den måde kan vi sikre, at din installation har alle de nødvendige komponenter og er skalerbar til fremtiden.

Klar til at booke et møde med os for at diskutere dine udfordringer?

Startpakke BI Cloud

BI Cloud er en pilotløsning, som gør det muligt for din virksomhed at komme hurtigt i gang med Business Intelligence i skyen. Du kan vurdere, hvilke fordele Business Intelligence i skyen kan give din virksomhed, før du foretager mere omfattende ændringer. Med pilotløsningen BI Cloud kan du gennemføre et mindre projekt på en udvalgt del af forretningen – til en fast pris og du er i gang på et par uger!

Derefter kan du vælge om du vil gå videre enten i eget regi eller sammen med os.

Get started in two weeks

Start by selecting a few areas where you want to test Business Intelligence in the cloud. Once you've provided us with the information and permissions we need, it will take us two weeks to construct the pilot project. Then you're good to go.

If you want, we can help you develop a plan first, a Power BI Roadmap, to take the step up into the cloud with Business Intelligence.

Random_logo_color

We know business intelligence

At Random Forest, we have been building PaaS solutions in Microsoft Azure for several years. Among other achievements, we were the first in Sweden to create a complete Business Intelligence solution in the cloud. Based on this experience, we have been able to establish best practices for building solutions in Microsoft Azure.

Cloud Business Intelligence med Academic Work

Hør Academic Work fortælle om deres investering i Business Intelligence med mikrotjenester i Microsoft Azure.

Power BI og Azure fra Microsoft

BI Cloud er baseret på Microsoft Azure PaaS. Når du går fra en traditionel serverstruktur til en cloud-baseret løsning i Microsoft Azure, får du en arkitektur, som nemt kan opskaleres og udbygges efter behov.

Med alle data samlet på et sted i et Data Warehouse i skyen har du fuld kontrol over dataene og kan være sikker på, at du altid har den seneste version. Microsoft Azure indeholder desuden en lang række tjenester som f.eks. Power BI med indbygget visualisering. Systemet kan også udbygges med for eksempel en data lake og avanceret analyse.

Andet BI-system?

Hvis du allerede bruger et andet system og har brug for en dataplatform, kan Azure bruges som motor til dit eksisterende system.

FEM SUCCESFAKTORER FOR BI I SKYEN

  1. Det er en person internt, som driver Business Intelligence-projektet, og som ser den forretningsmæssige fordel ved at bruge data som beslutningsgrundlag.
  2. Der er et roadmap, som fastlægger arbejdsplanen for de næste to år på vej mod skyen. Hvis du ønsker det, kan du få hjælp af os med et Power BI Roadmap til en fast pris.
  3. Pas på scope creep. Undervurder ikke kompleksiteten, når du bygger videre på dit system.
  4. De værktøjer der hver for sig er de bedste, er ikke altid den bedste løsning samlet set. Sørg for at de fungerer sammen.
  5. Bland ikke gammel tænkning med ny teknologi. Best practices, der fandtes for on-premises, kan ikke altid overføres direkte til skyen. Hvis du ønsker det, kan vi hjælpe dig med at udvikle en plan, et Power BI Roadmap, for at tage skridtet op i skyen med Business Intelligence.

Tal med en af ​​vores BI-eksperter

Kontakt os for et uforpligtende møde. En kort konsultation for at høre, hvad du vil løse med BI, og om vores ekspertise kunne hjælpe dig.

Med BI CLOUD

Starter du med et mindre projekt

Undgår du de sædvanlige faldgruber

Udnytter du best practice

Får du en fast pris

Kommer du i gang på to uger