Data Management

God datakvalitet er grundlaget for intelligent beslutningsstøtte. I dag findes data mange forskellige steder og ofte i store mængder, så det er vigtigt at samle, håndtere og kvalitetssikre alle data på ét og samme sted. Hos Random Forest hjælper vi dig med dette, så du har fuld kontrol over dine interne og eksterne forretningsdata. Vi sørger for, at du får den tekniske platform, der passer bedst til din virksomhed i dag, men som der også kan bygges videre på. 

BI-1
Image 24-1

Derfor er der brug for en
dataplatform

Data Management handler i høj grad om at skabe en fælles dataplatform, så man kan håndtere information effektivt og sikre god datakvalitet. Med en stabil dataplatform er data og information samlet, opdateret og tilgængelig på ét sted for flere i organisationen. Når informationen samles, kan du undgå misforståelser, idet alle får adgang til de samme entydige data, samtidig med at du reducerer risikoen for lov- og sikkerhedsbrud.

Alle typer data – strukturerede, semistrukturerede og ustrukturerede – skal samles og håndteres i en dataplatform. Hvordan man vælger at gøre det afhænger af behovet, men ofte bruger man et Data Warehouse eller en Data Lake.

Fordele ved en cloud-baseret dataplatform

At gå fra en traditionel serverstruktur til en PaaS-baseret løsning (Platform as a Service) er afgørende for at udnytte mange af de nye BI-tjenester, der findes i dag. Derudover reduceres behovet for at installere og vedligeholde platformen drastisk, fordi infrastrukturen er outsourcet.

Brug af PaaS afregnes pr. time, hvilket betyder, at du kun betaler for det, du har brug for, og så kan du skalere op efter behov. Licensering indgår også, hvilket minimerer de samlede omkostninger ved platformen. En anden fordel er, at du altid er sikker på, at du har den nyeste version

Sådan kan vi hjælpe dig

Data Management omfatter både organisatoriske og tekniske aspekter. Der skal være en organisation omkring virksomhedens datahåndtering, som afklarer, hvem der ejer forskellige definitioner af, hvem der f.eks. skal betragtes som kunde eller medarbejder, hvordan man vurderer virksomhedens margin osv. Her kan vi hjælpe dig med at udvikle en strategi.

Det tekniske aspekt handler i høj grad om, hvor platformen skal placeres – i skyen eller i en hybridløsning – samt hvilke komponenter, der skal indgå i løsningen. Vi hjælper dig med at opbygge en sikker dataplatform, som er nem at udvikle og økonomisk overkommelig at administrere. Hos Random Forest bruger vi de største cloud-udbydere, som f.eks. Microsoft Azure.

BUSINESS INTELLIGENCE

BI Roadmap

Lav en klar arbejdsplan for at få maksimal værdi ud af din investering i Business Intelligence i skyen. Du får også en plan for, hvordan du bygger en dataplatform, der er sikker, nem at udvikle og så billig som muligt at administrere.
BUSINESS INTELLIGENCE

BI Cloud

Test Business Intelligence i skyen med vores BI Cloud-pilotpakke. For en fast pris har du mulighed for at vurdere, hvordan Business Intelligence kan skabe værdi i en afgrænset del af din virksomhed.