EN ÅBEN OG ENKEL PLATFORM TIL OPBEVARING OG ADMINISTRATION AF ALLE DINE DATA UANSET KRAV TIL BELASTNING OG OMFANG.

Databricks Lakehouse
Plattform

Random-Forest-DataBricks-Data-Lake
Marketecture-min

Databricks kombinerer Enterprise-funktionalitet med innovationerne fra open source, hvilket muliggør databehandling i stor skala. Data science med store datamængder forenkles og fremskyndes. ML-livscyklussen fra forsøg til produktion standardiseres.
Fra de originale skabere af Apache Spark ™, ​​Delta Lake og MLflow, software, der i dag driver udviklingen af ​​data og AI med hjælp fra millioner af udviklere.

Har du frågor och vill bli kontaktad av oss på Random Forest?

Delta Lake

Analyse, der automatiserer og optimerer forretningsresultater

Sikkerhed

Delta Lake giver datasikkerhed og skalerbarhed til dine eksisterende data lakes med et open source-transaktionslager designet til hele datalivscyklussen.

Høj ydeevne

Enkel databehandling med automatisk skalerbar infrastruktur. Drives af optimeret Apache Spark™ for op til halvtreds gange hurtigere ydeevne.

Data Science og Machine Learning

Samarbejde og samspil med Machine Learning i hele data- og procesflowet.

Fælles Notebooks

Få hurtig adgang til at udforske data, finde og dele ny viden og få mulighed for at bygge modeller sammen ved hjælp af programmeringssprog og værktøjer efter eget valg.

Optimerede ML-miljøer

Adgang med et enkelt klik til prækonfigurerede ML-miljøer til udvidet Machine Learning med avancerede og populære ML-værktøjer.

Komplet ML-livscyklus

Hold styr på og del forsøg, gentag kørsler og administrer modeller sammen fra centralt hold, fra forsøg til produktion.

Forretningsanalyse

Mere omfattende og opdaterede data for større indsigt for hele din organisation.

Hent data med SQL

Kør SQL-forespørgsler direkte mod din Data Lake. Datahåndtering til en markant lavere pris end traditionel datalagring i skyen.

Visualiser og del indsigt

Visualiser søgeresultater hurtigt og nemt i Dashboards med automatiske advarsler om kritiske ændringer.

Bred integration af BI-værktøjer

Brug dine foretrukne BI-værktøjer, som f.eks. Tableau og Microsoft Power BI. Optimeret API for høj ydeevne og lav latenstid i forhold til din Data Lake.

Sikkerhed og administration på Entreprise-niveau

En sikker og skalerbar multi-cloud-platform med millioner af brugere.

Platformssikkerhed

Giv alle dine brugere korrekt adgang med omfattende sporing. Brug dine eksisterende cloud-sikkerhedspolitikker og systemer til identitetsstyring til at skabe kompatible, private og isolerede arbejdsområder.

360° administration

Fuldstændig tilgængelighed af samarbejdsområder for alle projekter samtidigt. Administrer nemt brugeradgang, kontroller brug af data og analyser aktivitet, mens du bevarer kontrol og sikkerhed.

Skalerbar

Brug fuldt konfigurerede datamiljøer og API’er til hurtigt at gå fra initiativ til udvikling og produktion. Når de først er i produktion, kan datateams bruge autoskalering efter behov. Dette er for at optimere ydeevnen og reducere driftstiden for datapipelines og ML-modeller i produktionen.

Multi-cloud Management

Integrer sikkert en platform mod flere cloud-løsninger, så dine datateams kan arbejde med dataanalyser og Machine Learning, uden at brugerne behøver at have kendskab til cloud-specifikke værktøjer og processer.

Klar til at teste DataBricks?

Comcasts rejse mod at bygge en agil data- og AI-platform i stor skala

I denne samtale beskriver Jim Forsythe og Jan Neumann Comcasts infrastruktur til data science og Machine Learning, som er baseret på Databricks Unified Data Analytics Platform. Comcast bruger databaser til at træne og drive Machine Learning-modellerne i hjertet af disse produkter og til at få et dybere indblik i hvordan deres brugere bruger disse produkter.