KOMPETENCE, ENGAGEMENT OG PROAKTIVITET

Karriere hos Random Forest

Growth

Random Forest blev grundlagt i 2012 med det mål at skabe en god arbejdsplads, hvor du kan udvikle og arbejde med ny og innovativ teknologi. Vi ønsker at forfine vores medarbejderes kompetencer og få dem til at tage det næste skridt i deres udvikling, uanset om du er nyuddannet eller har arbejdet i mange år. For eksempel at gå fra udvikler til arkitekt eller blive ekspert i avanceret analyse.

I høj grad takket være udviklingsmulighederne har vi en meget lav personaleomsætning på 4 procent, sammenlignet med gennemsnittet i branchen på omkring 20 procent.

Traineeprogram for juniorkonsulenter

Juniorkonsulenter kan gennemgå Aspire trainee-programmet, som omfatter tre niveauer. Aspire tager cirka 24 måneder for dem, der gennemfører alle tre niveauer, og der er en kompensationsstige forbundet med hvert niveau. Uddannelsen er primært baseret på læring ude på kundeopgaver, men også på selvstudium. Hver praktikant modtager en individuel udviklingsplan og får tildelt en mentor, som yder støtte gennem hele programmet. Juniorkonsulenten samarbejder altid med en seniorkonsulent i opgaverne. Hver juniorkonsulent får en seniorkonsulent tilknyttet.

Speciale

Vi tilbyder hovedsageligt civilingeniører mulighed for at lave eksamensarbejde hos os med det mål, at de der laver eksamen også rekrutteres.

Udviklingsmuligheder for seniorkonsulenter

Det er ikke kun juniorkonsulenter, der tilbydes en vækstrejse hos os, men også seniorkonsulenter. Vi har en videnskultur omkring, hvordan vi deler information, vokser kompetencemæssigt og tager det næste skridt. Vi har også opbygget en strukturel kapital, The Random Forest Way, for at levere den højest mulige kvalitet til vores kunder og samtidig give stimulerende udviklingsmuligheder for både vores junior- og seniorkonsulenter. Som seniorkonsulent sikrer vi, at du bliver godt kompenseret, hvis du vælger at lede en juniorkonsulent i en opgave.

The Random Forest Way

The Random Forest Way er vores ramme af metoder og processer til vores kunderettede opgaver, hvor vi genbruger erfaringer og konstant bringer ny viden ind. Målet er at kunne tilbyde den højest mulige kvalitet og en tilsvarende levering i alle opgaver, uanset hvilken konsulent der arbejder på opgaven. Rammerne består både af rent tekniske aspekter, for eksempel hvordan vi skal gøre for at udvikle systemer hurtigere og gøre det mere enkelt at administrere, samt organisatoriske aspekter såsom projektstyring.

Kompetencedeling

Vi arbejder meget med kompetencedeling internt. Vi har en platform til at dele og formidle viden, så selv dem, der er ude på egen hånd med en kunde, har tæt adgang til kollegernes ekspertise og ikke selv skal løse alle udfordringerne. Det betyder, at vi altid er større end en individuel konsulent. Vi arrangerer løbende kompetenceaftener internt, hvor vores konsulenter fortæller om deres erfaringer og erfaringer fra kundeopgaver for kollegaer.

Vores innovationsproces

Som de fleste virksomheder har vi processer for blandt andet rekruttering og salg, men vi har også en særlig proces for innovation. Vores innovationsproces har til formål at gøre brug af alle indsigter og erfaringer i opgaverne, så vi kan være på forkant og udvikle nye services og forretningsmuligheder. Vores datterselskab Red Pine er for eksempel udsprunget af vores innovationsproces.

To gange om året har vi noget, vi kalder Andrum, en hel dag, hvor vi arbejder internt, individuelt eller i grupper med at udvikle ideer, der har potentiale og er gode for virksomheden. Det kan være alt fra en helt ny idé til et nyt manuskript eller noget, der gør det nemmere at levere i næste opgave.

Under vores innovationsaftener kan vores medarbejdere arbejde frit med en idé, de har tænkt på, for eksempel at bygge en app eller teste, hvordan en bestemt sensor fungerer. Innovationsaftenerne fungerer som et rent laboratorium, uden krav til et bestemt resultat udover at dele viden.

Vi har også en innovationsproces for at udvikle en idé til koncept og lancering. Vi er åbne for, at ideer udvikles til datterselskaber, og at du som medarbejder kan blive administrerende direktør i fremtidige datterselskaber.

Andrum

Er det her dig?

  • Stærk selvmotivation, analytisk og passioneret omkring at løse udfordringer.
  • Interesseret i at forstå og løse forretningsmæssige udfordringer ved hjælp af teknologi.
  • Vil du udvikle dig sammen med de bedste i branchen.
  • Gerne en højere uddannelse såsom kandidat eller lignende.
  • Dygtig i SQL og andre værktøjer til behandling af store datasæt.

Er Random Forest noget for dig?

Vi rekrutterer primært folk med en kandidatgrad eller lignende baggrund. For at trives hos os skal du være analytisk, men også nysgerrig på at skabe forretningsværdi for kunden. Derudover skal du have en stor interesse i at udvikle dig, uanset om du er nyuddannet eller seniorkonsulent.

Spontan ansøgning