EN KRAFTFULD SAAS-PLATFORM TIL LAGRING, BEHANDLING OG DELING AF STORE MÆNGDER DATA, ENKELT OG SKALERBART!

Snowflakes Data Cloud

pexels-egor-kamelev-813872-2
nedladdning

Snowflakes “Data Cloud” er mere end blot en platform til data. Det er et globalt netværk, hvor tusinder af organisationer mobiliserer data med næsten ubegrænset skala, samtidighed og ydeevne.
Dataskyen består af to dele: platform og data. Snowflakes platform er motoren, der driver skyen, og de tilgængelige data kommer fra kunder og andre dataudbydere, som lagrer, tilgår og i sidste ende beslutter at dele data gennem vores platform.

Services-Premier

Snowflake Premier Partner

Random Forest har haft et tæt samarbejde med Snowflake i mange år og blev i efteråret 2022 den anden partner i Sverige på “Premier”-niveau. Det betyder, at Snowflake mener, at vi har veletablerede processer og strukturer til at implementere Snowflake korrekt i henhold til gældende best-practices. Det sammen med god arkitektur og flere fælles kundeprojekter sammen med Snowflake. Læs mere om partnerskabet her >>

Har du frågor och vill bli kontaktad av oss på Random Forest?

Snowflake Core Workloads

Snowflake er bygget til skyen og kan bruges på en lang række områder, så du bedre kan udnytte dine data

snowflake-data-platform

Tal med en af ​​vores eksperter!

Kontakt os for et uforpligtende møde. En kort konsultation for at høre, hvad du vil løse med BI, og om vores ekspertise kunne hjælpe dig!

Vi i Random Forest har arbejdet i flere projekter med Snowflake som platform og har et strategisk partnerskab med Snowflake som en af ​​de førende platforme inden for Data & AI. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du vil vide mere!